Trimmen

Trimmen houdt in wassen knippen, scheren, plukken, ontwollen en nagels knippen. De tarieven zijn gebaseerd op de grootte van uw hond:

Wassen

Voor elke vacht heb ik een bijpassende professionele shampoo, ook voor probleemvachten en huid. Hierover kunt u gerust mailen of bellen voor meer informatie.


Heeft u een langharige konijn of cavia? Ook deze kunt u bij de Dierbarbier laten trimmen/knippen voor € 15,-.

Bij de prijzen van het knippen en scheren zijn het wassen en het knippen van de nagels inbegrepen. In verband met het welzijn van de hond scheren wij STERK geklitte of vervilte honden op 3 mm.

Puppy wen uurtje GRATIS!!

Alle puppys tot 4 maanden mogen gratis langskomen. Zo kunnen ze alvast rustig kennismaken en kan ik u al wat tips geven voor de verzorging van de vacht.

Al vanaf ca. 15 weken (na de laatste pup-enting) kan een pup naar de trimsalon. Zo kan deze vast wennen aan de kam, borstel en schaar. We doen de pup nog niet in bad, maar laten deze alleen wennen aan geluiden die hierbij horen, zoals de kraan, föhn en de tondeuse. Ook kan uw puppy wennen aan de trimtafel die op en neer kan, al met al heel wat eerste indrukken... Uiteraard krijgt u tips omtrent de verzorging van uw pup. Een puppy behandeling is voor pups tot en met vier maand gratis bij trimsalon De Dierbarbier. Een puppy-behandeling houdt in:


Haal en bezorgservice

Wij kunnen u dier(en) binnen de regio tegen een kleine vergoeding ophalen en weer thuis brengen. De vergoeding is gebaseerd op de rijafstand.

Mogelijkheden

Geef van te voren aan wat uw wensen zijn. Hier een lijstje van de mogelijkheden.


Staat uw wens er niet bij, vraag het gerust!

De prijzen zijn richtlijnen en afhankelijk van de soort vacht en de staat waarin de vacht verkeerd. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.